Doctor's Order in de Nacht van Wijhe

Festival
Datum: vrijdag 27 juni 2014 20:00 - 23:59

De Nacht van Gastvrij Wijhe

Wijhe komt op 27 juni met een gloednieuw initiatief: Eén week voordat de zomervakantieperiode écht gaan beginnen, zet Gastvrij Wijhe de registers maximaal open met ‘De Nacht van Wijhe’. Van18.00 tot 23.00 uur is er in het gezellige winkelgebied van Wijhe van alles te beleven voor jong en oud.

Speciaal voor ‘de Nacht van Wijhe’ zijn de winkels tot 23.00 uur geopend. De ondernemers hebben voor u ludieke acties/kortingen in petto zodat u tot in de late uurtjes kunt profiteren van voordeel, persoonlijk advies en de karakteri-stieke dorpse gezelligheid! Als uiting van hun gastvrijheid delen de ondernemers op woensdag 25 donderdag 26 juni en vrijdag 27 juni koffiebonnen uit aan alle betalende klanten. Tegen inlevering van deze bon, krijgt u in de Nacht van Wijhe, het eerste kopje koffie, bij één van de deel-

nemende horeca gelegenheden geheel gratis!

Naast diverse marktkramen treft u het mobiele theater ‘Stom & Herrie’ en is er een muzikale cartoonist aanwezig die zijn gasten flink op de korrel zal nemen. Hobby’s, passies en karakteristieke trekken worden razendsnel en met een knipoog in kleur op papier gezet. Ook is er een expositie van amateurkunstenaars en klinkt er live muziek vanuit de diverse terrassen.

En dus ook Doctor's Order ;-)

 

Adres
Langstraat, 8131 Wijhe, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • vrijdag 27 juni 2014 20:00 - 23:59
 

Powered by iCagenda